avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Jignire in mesaj privat olx
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Jignire in mesaj privat olx

Buna ziua
Am pus un anunt pe olx pe contul prietenei mele cu acordul ei,unde i am lasat si nr de tel
Un tip i a scris un mesaj acolo,unde incerca sa se bage in seama cu ea aiurea. Ea i a zis ca nu filosofeaza cu el. La care tipul ii raspunde sec “o zi buna” ,la care si ea ii raspunde. Dupa treaba asta ,el incepe si o face prostituata fara scoala etc apoi i a nr de pe site si o suna cu nr ascuns.
As dori sa stiu daca putem merge la politie. Astfel de oameni care jignesc sau calomniaza ar trebui sa fie inchise la domiciliu sau arse la buzunar. S a scos jignirea si calomnia din codul penal,din pacate. Totusi,trebuie sanctionati. Ce e de facut?
Daca cunoșteati identitatea persoanei respective se puteau solicita daune morale intr-un proces civil.Puteti face o plângere la poliție pt hărțuire doar ca sa se liniștească prietena,fără prea mari sanse însă că persoana sa fie identificată (daca suna de pe o cartela )sau sa va așteptați ca politia sa dea prea mare atentie cazului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apeluri telefon de pe cartela Miha_Ella Miha_Ella Buna ziua, cum ma pot apara de cineva care ma suna in continuu pe telefon din ratiuni de...obsesie, frustrare, amuzamentdeplasat, nu suporta sa fie ... (vezi toată discuția)
Hartuit la telefon ContSters336092 ContSters336092 Buna seara as dori sa stiu care este solutia cea mai buna pentru a rezolva problema cu fosta prietena adica m-am despartit de ea si nu mai doreste sa imi dea ... (vezi toată discuția)
Hartuire prin telefon mobil ContSters89182 ContSters89182 Buna. Ce pot face impotriva unui idiot care ma tot suna pe telefonul meu mobil, si debiteaza numai porcarii, agasandu-ma non stop? Am auzit ceva de filtru de ... (vezi toată discuția)