Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
			 Ishababa 
	    	Utilizator

Ishababa 
	    	Utilizator	    

Ishababa 
	    	Utilizator

Ishababa 
	    	Utilizator	    

Ishababa 
	    	Utilizator

Ishababa 
	    	Utilizator	    

S-a inceput up in rem, pana sa se efectueze up si impotriva dvs, moment de la care capatati calitatea de suspect, va poate audia in calitate de martor, asta este procedura.
Mai pe intelesul dvs, sunteti martor banuit de savarsirea unei infractiuni.
 Ishababa	                   

Salut, pe data de 10 martie am atins o femeie pe o trecere de pietoni intre blocuri, m-am dat jos la ea am vazut ca s-a ridicat repede nu avea nicio problema, ... (vezi toată discuția)
	                    Ishababa	                   

Salut, pe data de 10 martie am atins o femeie pe o trecere de pietoni intre blocuri, m-am dat jos la ea am vazut ca s-a ridicat repede nu avea nicio problema, ... (vezi toată discuția)

unnoname	                   

Buna ziua,
Scriu aici deoarece as dori sa fiu un pic indrumat pentru a-mi putea recupera dreptul de a conduce cat mai repede posibil deoarece imi castig ... (vezi toată discuția)
	                    unnoname	                   

Buna ziua,
Scriu aici deoarece as dori sa fiu un pic indrumat pentru a-mi putea recupera dreptul de a conduce cat mai repede posibil deoarece imi castig ... (vezi toată discuția)

Ion122	                   

Îmi puteti oferi niste informati despre ce mi.se poate intampla daca am avut un accident usor cu un pieton car a declarat ca lam calcat cu roata pe laba ... (vezi toată discuția)
	                    Ion122	                   

Îmi puteti oferi niste informati despre ce mi.se poate intampla daca am avut un accident usor cu un pieton car a declarat ca lam calcat cu roata pe laba ... (vezi toată discuția)