avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infiintare Sindicat!
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infiintare Sindicat!

Buna ziua.
De curand, am inceput impreuna cu niste colegi, i dorim sa facem un sindicat.
As dori daca se poate, sa imi spune-ti si mie care ar fi costurile infiintarii si ce patrimoniu trebuie sa aiba sindicatul.?
Suntem un nr de minim 15 si in mare indeplinim toate conditiile dar, din pacate, nu stim la ce costuri sa ne asteptam ptr infiintarea unui sindicat.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: alexstana1988 , utilizator 18:06, 9 August 2020
Detalii
[ link extern ]
Va multumesc ptr ghid. Cunoasteam absolut tot ce tine de partea legala. Nu gasim nimic concret legat de costuri sau patrimoniu. Am gasit undeva si spunea ca patrimoniu ar trebui sa fie minim 70.000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii si recomandari privind infiintarea unei fundatii/ong Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, va rog respectuos sa ma ajutati cu cateva informatii si recomandari privind actele necesare , proceduri si costurile aferente/taxele in vederea ... (vezi toată discuția)
Patrimoniul initial la infiintarea unei asociatii. MuresanuDaniel MuresanuDaniel Dupa noile reglementari patrimoniul initial la infiintarea unei asociati , trebuie sa fie in cuantum minim de 200 lei si trebuie depus la o banca printr-un ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie columbofila RADU1980CER RADU1980CER BUNA ZIUA. AS DORI INFIINTAREA UNEI ASOCIATII COLUMBOFILE. Am inteles ca acest lucru se face prin judecatorie........ As dori sa stiu ce pasi sunt de urmat ... (vezi toată discuția)