avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Sancțiune nefrecventare grupa mare.
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Sancțiune nefrecventare grupa mare.

Bună ziua,
Nu știu dacă este categoria de forum potrivită , dar m-ar interesa va rog care sunt sancțiunile în cazul în care copilul de 5 ani (înscris la grădiniță și care a parcurs grupa mica și mijlocie), nu va frecventa grupa mare ( este decizia familiei, din cauza faptului ca grădinița frecventata este foarte aglomerată). Și dacă accesul la clasa pregătitoare este condiționat de grupa mare.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Gradinita Daniela Aida Vlad Daniela Aida Vlad Buna ziua! Am o nelamurire cu privire la impartirea grupelor la gradinita. Daca copilul a implinit 5 ani in 20 august 2011, ince grupa este inscris la ... (vezi toată discuția)
inscrierea copilului in clasa 0 mir21 mir21 Va intreb,in legatura cu acea aberatie a ministerului educatiei de a inscrie copilul in clasda 0 incepand cu anul scolar 2011-2012, desigur nu stie nimeni ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna tzapone tzapone Bună ziua! Sunt tatăl a 2 minori un băiețel de 5 ani și o fetiță de 3 ani jumătate pentru ambii custodia este comuna , problema este următoarea Am ... (vezi toată discuția)