avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua am 45 de ani, am fost angajată ca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua am 45 de ani, am fost angajată ca vanzatoare la un ...

Bună ziua am 45 de ani, am fost angajată ca vanzatoare la un magazin satesc o Intreprindere Individuala, 1 an, de 7 luni sunt un șomaj, as dori sa ma reangajez tor in sat la magazin, deoarece din morive personale nu ma pot deplasa din sat, daca, poate patronul ma angajeaza poate lua suventie ca am 45 de ani?

Alte discuții în legătură

Bătrâni excluși din composesorat. vă rog ajutați-ne, la cine să mai apelăm? adelutzacj adelutzacj Buna ziua, va scriu in numele mai multor batrani dintr-un sat din Jud Cluj.Aici suntem o comunitate mica si 99 % sunt oameni foarte batrani.Satul detine un ... (vezi toată discuția)
Din ccc in ºomaj ALINACARSTEA ALINACARSTEA bună ziua Din 1 martie 2009 pana in 1 martie 2010 am fost in somaj, apoi m-am angajat ca lucrator comercial(din 1 martie, dar CM mi-a facut cu data de ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa cic anca13 anca13 Buna ziua Va retin atentia cu o intrebare: anul acesta, in iulie, copilul meu implineste 2 ani. Eu as dori ca sa mai stau inca 1 an acasa cu el si m-am gandit ... (vezi toată discuția)