avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Vânzare tip loterie?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Vânzare tip loterie?

Bună ziua!

Am văzut pe unele site-uri cu știri internaționale și pe unul autohton, știri ce prezintă vânzarea unui anumit bun în sistem loterie. Principiul fiind cumpărarea de "bilete" cu preț unic mic, într-un cuantum ce acoperă prețul bunului. În momentul în care se aduna numărul de contribuții ce totalizează suma cerută de vânzător, se face o extragere a numerelor folosind o platforma gen random.org.

Intrebarea mea este dacă este legala o astfel de procedură la noi în țară.

Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.

Alte discuții în legătură

Caut avocat pentru aparare intr-un dosar intentat de casa de pariuri toni34 toni34 Buna ziua. Ma numesc T. A.. Doresc asistenta juridica din partea unui avocat intr-un dosar intentat de o casa de pariuri din bucuresti. Pe scurt am ... (vezi toată discuția)
Joc online-loterie brandon5 brandon5 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea speta. Doresc sa realizez un joc online gen loterie, dar fara sa organizez eu extragerea ... (vezi toată discuția)
Tombola the_question the_question Buna ziua.Am si eu o problema. Situatie e in felul urmator : am o firma(un SRL),am cumparat pamant si am construit o casa pe firma. Asadar,casa apare in ... (vezi toată discuția)