Am cumparat o masina Dacia Sandero fabricata in 2019 cu aprox 5000 km.
Masina arata si functiona ca noua. Ca sa fiu sigura, am dus masina la service inainte sa o cumpar, iar mecanicul nu a descoperit nimic suspicios.
Am incheiat contractul de vanzare cumparare. Dupa aproape o saptamana de folosire au inceput sa apara martori rosii in bord, iar masina tura singura fara a actiona acceleratia.
Am duso la o reprezentanta unde iara nu au gasit nimic. Am verificat masina pe CarVertical, si acolo sunt afisata poze cu masina semnificativ avariata in fata.
Acesta nu exte considerat un viciu ascuns? Cum procedez? As vrea banii inapoi.
Nu au trecut inca 30 de zile.
Bună seara și eu am pățit-o am cumpărat o mașină de la cineva după olx în 2023 octombrie anul acesta am aflat ca respectivul a dat km înapoi în 2022 100.000 un cumpărător a descoperit chestia asta ca vreau s-o dau bineînțeles după ce am băgat o groaza de bani dar nu mai contează mai poate fi tras la răspundere după aproape 2 ani de când am cumpărat-o eu ?
Masina sh.
yoga
am vandut o daci logan an fab. 2007.cumparatorul din capitala eu vanzatorul din provincie.am primit banii am dat masina in stare perfecta de functionare.in 80 ... (vezi toată discuția)