avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Model de statut si de act constitutiv pentru ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Model de statut si de act constitutiv pentru infiintare ONG caini

Buna ziua. Are cineva un model de statut si de act constitutiv pentru infiintare ONG caini? Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 August 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 03:45, 10 Octombrie 2020
" ONG caini" e cam vag - in concret de anume? Si dvs. ar trebui sa stiti ce vreti sa faceti dpdv specific, modelele sunt bune pentru partea nespecifica, deci alta decat scopul, obiectivele si mijloacele pe care urmeaza sa le utilizeze viiorul ONG. Pentru partea asta nespecifica puteti gasi explicatii si modele si aici [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redactare statut + act constitutiv ong Bursuc Andrei Bursuc Andrei Am o mica problema si gasesc diverse informatii si surse ce ma bulverseaza oarecum si am nevoie de putin feedback. Incerc sa termin partea de legalitate al ... (vezi toată discuția)
Voluntariatul se stipuleaza in statutul ong? sabadas sabadas Pentru a desfasura activitati de voluntariat in general, un ONG trebuie sa aiba stipulat in statut acest aspect sau activitatile de voluntariat se subinteleg ... (vezi toată discuția)
Ong statut si act constitutiv andreescu1 andreescu1 Buna seara, 1. Va rog sa imi spuneti, daca in statut si act constitutiv nu sunt trecute niste activitati care se desfasoara deja intr-un ONG ce sanctiune ... (vezi toată discuția)