avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parcare privata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parcare privata

Salutare tuturor,
Zilele trecute am fost martorul unei spete care m-a pus putin pe ganduri, motiv pentru care am zis sa cer si parerile voastre.
Asadar, un sofer vine cu masina la un centru de daune si o lasa in parcare. La ora 19 se hotaraste sa plece spre casa si constata ca bariera parcarii este lasat si nu poate iesi. In dulcele spirit romanesc, incepe sa se certe cu paznicul, amenintand cu politia daca nu este lasat sa plece. Paznicul ii spune ca nu poate actiona bariera, neavand cheia necesara, si ca, oricum, nu are ce face pentru ca masina este parcata pe o proprietate privata, iar programul cu publicul s-a incheiat la ora 17.
Cine are dreptate?
A. Soferul, pentru ca nu poate iesi cu masina si considera ca bunul ii este sechestrat
B. Paznicul, pentru ca accesul in parcarea privata a centrului este interzis in afara orelor de program cu publicul
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:17, 15 August 2020
Șoferul, dacă motivul pentru care mașina a rămas în parcarea centrului de daune se datorează activității centrului de daune, în legătură cu problema acelui șofer.
Paznicul are dreptate
Soferul a gresit cand a parcat in parcare privata depasind programul cu publicul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare roata de catre firma de paza supermarket gabone88 gabone88 Buna ziua, am si eu urmatoarea speta. Acum 2 zile am mers cu masina pana la centrul comercial Carrefour Orhideea. Fiind zi de sarbatoare si foarte aglomerat ... (vezi toată discuția)
Sechestrare de bunuri de catre primarie ? incaunfraier incaunfraier Buna, nu am studii juridice si de aceea am o poveste urmata de o intrebare pentru cine se pricepe. Sambata mi-am parcat masina in parcarea primariei ... (vezi toată discuția)
Parcare privata - depasirea capacitatii de parcare Sofocle9 Sofocle9 Buna ziua, am avut recent o problema intr-o parcare privata. Trecand direct la subiect, am parcat frumos pe un loc delimitat si cand m-am intors, masina mea ... (vezi toată discuția)