avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Salut am fost în germania acum câteva luni am facut ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Salut am fost în germania acum câteva luni am facut acea asigurare ...

Salut am fost în germania acum câteva luni am facut acea asigurare aok dar nu am stat asa mult în cat sa îmi vina plicul acela cu cardu sa îmi fac poza și sa le trimit lor , am avut o problema și a trebuit sa plec dupa ce ajung în România am auzit ca trebuie inchis de la primărie, iar eu nu am cum sa mai ajung în germania si nici nu pot face nimic pt ca nu am acel card ... stie cineva ce as putea face ? Am sunat la aok si toți imi cer un cod dupa acel card pe care nu îl am :(
Ultima modificare: Duminică, 16 August 2020
Madalin1112, utilizator

Alte discuții în legătură

Neplata asigurarii de sanatate in germania. consecinte in romania Cosmiiin Cosmiiin Buna ziua! Am sa va povestesc o chestie foarte stupida pe care facut-o...mi-ar prinde bine un sfat bun. Am o problema extrem de delicata. Am lucrat in ... (vezi toată discuția)
Aok germania viorelbv viorelbv Buna ziua ! An 2017 luna noiembrie data de 25,am plecat din germania după ce mi sa facut angajarea de circa luna jumătate,stiam ca sunt angajat ,dar nu am ... (vezi toată discuția)
Cod pin inmanat unui strain Ramonaneky Ramonaneky BUNA,MAI AM O PROBLEMA,,,LA PLECARE IN GERMANIA LA MUNCA TREBUIA SA IMI FAC SI SA DESCHID CONT BANCAR CU CARD IN EURO,,,ZIS SI FACUT,,,,DAR DUPA 2 SAPTAMANI ... (vezi toată discuția)