avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... COD PIN INMANAT UNUI STRAIN
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

COD PIN INMANAT UNUI STRAIN

BUNA,MAI AM O PROBLEMA,,,LA PLECARE IN GERMANIA LA MUNCA TREBUIA SA IMI FAC SI SA DESCHID CONT BANCAR CU CARD IN EURO,,,ZIS SI FACUT,,,,DAR DUPA 2 SAPTAMANI AM UITAT CODUL PIN AL CARDULUI,,,AM SUNAT LA ING BANCA LA CARE AVEAM CONTUL DESCHIS SI LE-AM ZIS INTAMPLAREA MEA NEFERICITA PENTRU CA AVEAM 320 DE EURO PE CARD SI RABDAM FOAME DIN CAUZA CA AM UITAT PINUL,,,,,CA RASPUNS AM PRIMIT LA ALEGERE 2 VARIANTE:1).SA MA INTORC IN TARA PENTRU ACTIVAREA CARDULUI CU UN NOU COD PIN
SAU:
VARIANTA 2):SA PLATESC 160 RON PENTRU A PRIMI CODUL PIN IN GERMANIA!
AM ALES VARIANTA A 2-A AM ASTEPTAT 2 SAPTAMANI FARA SA MA SUNE SAU SA MA ANUNTE CINEVA CA VA URMA SA PRIMESC NOUL COD PIN AL CARDULUI AFLAT LA MINE,DUPA ACEST TIMP AM RESUNAT EU IN TARA IAR CA RASPUNS AM PRIMIT ASA,,,CITEZ:CUM NU ATI PRIMIT CODUL DOMNULE,,,AICI LA NOI NE APARE CA ATI SEMNAT PENTRU RIDICAREA PLICULUI. TRIMIS PRIN DHL,.DOAMNA NU AM PRIMIT SI NU AM SEMNAT NIMIC,,,VA ROG SA URMARITI DACA PE CONTUL MEU SA EFECTUAT VREO TRANZACTIE,,,,,INTREADEVAR ,,NU VAD NICI O SCHIMBARE,,IMI PARE RAU DAR ASTA E PPROBLEMA,DOAMNA AM INSISTAT EU,,,VA ROG DIN SUFLET LA ACORDUL MEU TELEFONIC TRANSMITETIMI UN COD PIN PENTRU AMI ACTIVA CARDUL... ,,,,,NU SE POATE,,,,NICI SA-MI TRIMITETIPRIN E-MAIL? NICI......SI ATUNCI CE SA FAC?SA MOR DE FOAME SI CU DATORI LA OAMENI?CUM SA PUTUT INTAMPLA CA SA INMANATI UN COD SECRET UNEI PERSOANE CARE NU SUNT EU?NOI NU SUNTEM DE VINA,,,NOI LA-M INMANAT DHL-ULUI DIN ROMANIA,,,,IAR LA RANDUL EI CELOR DE GERMANIA.DA,,,DAR CEI DIN GERMANIA ZICEAU CA NU AU NIMIC PENTRU MINE....CUM POT REZOLVA ACEST CAZ PENTRU A AFLA CINE ESTE VINOVAT CA EU AM RAMAS CU CARDUL BLOCA DIN CAUZA A NU STIU CUI?
Ultima modificare: Luni, 18 Decembrie 2017
Ramonaneky, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
PINul e o chestiune sensibila. Vina e a persoaneicare a inmanat plicul altuia, nu stiu cine e.
La nivel teoretic, 2 saptamani e mult, cu DHL ajungea in 3 zile in Germania, trebuia sa sunati la banca sa va spuna cand pleaca plicul, sa va comunice numarul de urmarire a plicului, sa sunati la curierat, sa vedeti pe unde e plicul, care e firma locala etc. Asta ca sa mearga uns.
Altfel, erori se mai intampla, dar ca sa aflati cine e vinovatul intrebati la firma locala de curierat care are contract cu DHL. Sau mai bine sunati la banca si procedati cum v-am aratat mai sus, contra unei alte taxe, sa primiti un nou PIN.

Va rog nu mai redactati cu litere mari de tipar, e contrar regulamentului. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire persoana discapacitata lllucci lllucci Buna seara! Avem situatia urmatoare: persoana varstnica, imobilizata la pat, care primeste pensia pe card, a trimis nepotul sa ii scoata pensia( de pe card). ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca Zuza13 Zuza13 Mi am deschis cont la o bancă,si a.m fost dupa 1 saptamana sa imi ridic cardul .Angajata băncii în loc să imi dea plicul cu cardul sigilat,asa cum ar ... (vezi toată discuția)
Card bcr Gabriella& Gabriella& Buna ziua, rog lamurire si indrumare. In urma cu 6 luni a fost necesar sa imi deschid un cont in cadrul BCR pentru card de debit, pana aici nimic incorect. ... (vezi toată discuția)