Adrian ALBU 
	    	Avocat

Adrian ALBU 
	    	Avocat	    

george1214 
	    	Utilizator

george1214 
	    	Utilizator	    

george1214, utilizator
 george1214, utilizator 	
			~ final discuție ~
 tiberiulupoiu	                   

in urma unui proces civil instanta a hotarat plata unor cheltuieli - masuratori, taxa judiciara, plata avocat,facute de reclamant, eu fiind parat si nu stiu ... (vezi toată discuția)
	                    tiberiulupoiu	                   

in urma unui proces civil instanta a hotarat plata unor cheltuieli - masuratori, taxa judiciara, plata avocat,facute de reclamant, eu fiind parat si nu stiu ... (vezi toată discuția)

arianam	                   

sunt executata silit pentru neplata cheltuielilor de judecata dintr un proces civi unde am fost parata impreuna cu o alta persoana,  sentinta civila  nu ... (vezi toată discuția)
	                    arianam	                   

sunt executata silit pentru neplata cheltuielilor de judecata dintr un proces civi unde am fost parata impreuna cu o alta persoana,  sentinta civila  nu ... (vezi toată discuția)

MIXAM	                   

Buna seara am si eu o rugaminte poate are cineva sa posteze practica in legatura cu subiectul.
Este vorba de sentinta data doar cu cale de atac ... (vezi toată discuția)
	                    MIXAM	                   

Buna seara am si eu o rugaminte poate are cineva sa posteze practica in legatura cu subiectul.
Este vorba de sentinta data doar cu cale de atac ... (vezi toată discuția)