avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... program noapte paznici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

program noapte paznici

Buna ziua,
Avem nevoie de 2 paznici care sa asigure paza doar noaptea, 2 nopti primul paznic, 2 nopti, al 2-lea paznic.Pt a asigura si repausul zilnic si cel saptamanal, ne-am gandit la varianta de pontaj, 11.30 ore lucrate cu 12 repaus si 12 ore lucrate cu 48 repaus, nu e un program clasic, dar se asigura, sau cel putin nu se incalca cele doua tipuri de repaus si norma unei luni.Ce parere aveti, e corect dpdv legal acest program?
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 18 August 2020
lia.pogan, utilizator

Alte discuții în legătură

Paznic de noapte si zi adrianabresug adrianabresug va rog sa imi spuneti care sunt conditiile de numerare a unui angajat- paznic de noapte ?ce drepturi are angajatul ? (vezi toată discuția)
Pontaje 2 paznici de noapte - tura 12 cu 36 iolanda76ada iolanda76ada Buna ziua! va solicit ajutorul in urmatoarea problema: pontajul a 2 paznici de noapte care lucreaza in tura de 12 cu 36. Am cautat pe forum subiectul, am ... (vezi toată discuția)
Pontaj paznic unitate scolara geoo83 geoo83 Orele de lucru ale paznicilor din scoala se face in ture 12/24 - 12 /48. Va rog sa -mi spuneti care este numarul orelor de liber cu care vor fi compensati ... (vezi toată discuția)