avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schmbarea destinatiei a wc si bai ce sunt parti comune ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schmbarea destinatiei a wc si bai ce sunt parti comune stipulate ...

schmbarea destinatiei a wc si bai ce sunt parti comune stipulate in contractul de cumparare. Multi dintre prorietari nu mai locuiesc . Locuiesc un fel de chiriasi (nu cunoastem daca au avut consmtamintul proprietarilor de drept) Cum se procedeaza legal schimbarea destinatiei a wc si bai in camere de locuit?

Alte discuții în legătură

Bună seara! locuiesc la comun cu încă o familie.familia respectivă ... F3f3 F3f3 Bună seara! Locuiesc la comun cu încă o familie.Familia respectivă deține 3 camere iar eu 2,holul,bucataria,baia sunt la comun. Cum se procedează în ... (vezi toată discuția)
Spatiu comun Tigruta76 Tigruta76 Am cumpărat o garsoniera care are Baia și uscătoria la comun pe același nivel mentionez că suntem 7 apartamente .deși am amenajat baia in apartament pe ... (vezi toată discuția)
Chirie pt locuit + activitate pfa -> doua contracte? lucin lucin Doresc sa inchiriez un apartament cu trei camere, din care o camera va fi folosita pentru PFA cu activitate de informatica, iar restul apartamentului pentru ... (vezi toată discuția)