avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, În cazul unei proprietăți pentru care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, În cazul unei proprietăți pentru care există ...

Bună ziua,

În cazul unei proprietăți pentru care există acte de proprietate doar pentru o parte din teren, se poate face intabulare doar pe partea de teren și construcțiile de pe acesta (construcții există și pe cealaltă parte de teren)? Cadastru este, evident, realizat pentru tot ce se află la adresa respectivă. Scriptic, există o suprafață, faptic - alta. Dacă se face intabulare doar pe o parte (dacă se poate), ce se întâmplă cu cealaltă parte? Precizez că problema cu terenul nu este imputabilă proprietarilor, ci autorităților care au alocat loturile în anii '60 și au trecut altceva pe hârtie (in situații similare, se află și alte persoane).

Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 19 August 2020
Morgiana, utilizator

Alte discuții în legătură

Autorizatie de construire emisa fara drum de acces public sau privat, intabulare drum de acces Ungurean Horia Ungurean Horia buna ziua As dori o parere legata de urmatoarea situatie: Un teren pentru care s-a eliberat de catre primarie a unei autrizatii de construire, dar fara ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am o constructie care a fost edificata in 2001 august ... adivali adivali Buna ziua!Am o constructie care a fost edificata in 2001 August fără autorizație.,dar conform legii am putut face cadastru și intabularea clădirii.Luna ... (vezi toată discuția)
Cadastru tatianato tatianato Buna ziua 1 Am si eu o intrebare:ce documente imi trebuiesc pentru cadastru si intabulare ? Mentionez ca nu am decat un titlu de propietate si doresc ca fac ... (vezi toată discuția)