avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, am o prietenă care e însărcinată în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, am o prietenă care e însărcinată în luna a 7-a ...

Bună ziua, am o prietenă care e însărcinată în luna a 7-a și aceasta a împlinit luna asta 15 ani , băiatul cu care a făcut actul sexual are 18 ani abea împliniți și aceștia, se poate întâmpla ceva dacă ambii erau minorii când ea a rămas însărcinată?
Și pe deasupra părinți ei vor să dea copilul în plasament ,iar cei doi nu sunt de acord ,ce ar putea face în legătură cu asta?

Alte discuții în legătură

Ce se intimpla daca fata are 17 ani si e insarcinata si baiatul 23 ... Diana cretu Diana cretu Eu am 17 ani si baiatul 23 ani ...avem relati impreuna mai mult de 2 ani ....intrun final neam dorit un copil enorm de mult ambi ....pana la urma am ramas ... (vezi toată discuția)
Situație în cercul de prieteni cu o fată minoră (15 ani, face 16 luna viitoare) și un băiat de 22 Cristina1234465 Cristina1234465 Deci… Bună ziua, am o situație în cercul de prieteni cu o fată minoră (15 ani, face 16 luna viitoare) și un băiat de 22, face 23 tot luna ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor !! Deni26 Deni26 Am 17 ani si 8 luni, iar parintii mei nu sunt de acord cu prietenul meu, el are 20 . Ne ameninta mereu cu politia . Acum am ramas insarcinata . Daca vor merge ... (vezi toată discuția)