avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Vrem sa inchiriem unor tineri o garsoniera
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Vrem sa inchiriem unor tineri o garsoniera

Eu impreuna cu sotia vrem sa inchiriem la niste tineri o garsoniera cu 400 ron lunar pentru un an de zile.Daca declaram la ANAF cat ar trebui sa platim impozit pentru 4800 ron an?
Ultima modificare: Joi, 20 August 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: amotida , utilizator 19:28, 19 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
288 ron

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit si contributii contract cesiune drepturi de autor James_Hetfield James_Hetfield Buna ziua! Am incheiat un contract de cesiune drepturi de autor si nu stiu ce am de facut ca sa fiu in legalitate cu plata impozitului si a contributiilor. ... (vezi toată discuția)
Informatii venituri din chirie Ariana87 Ariana87 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: pentru un venit din chirie in valoare de 400 EUR/luna care ar fi toate taxele pe care ar trebui sa le ... (vezi toată discuția)
Ce taxe trebuiesc platite la anaf si în alte locuri pentru închirierea unei locuinte (ca proprietar)? TeodorZ TeodorZ Bună ziua, Vă scriu acest mesaj întrucât aş dori să ştiu cum se calculează impozitele datorate către ANAF pentru închirierea unei locuinţe. ... (vezi toată discuția)