avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Organizare concurs prin sms
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Organizare concurs prin sms

As vrea sa intreb daca vreau sa realizez un concurs cu premii unde participantii trebuie sa trimita un SMS cu tarif ridicat, ce fel de legi intra in domeniul acesta si unde pot sa dau de ele ?
Cel mai recent răspuns: roberto2009 , utilizator 12:05, 20 Decembrie 2009
Sunteti confuz. Intrebati , ceea ce va intereseaza , dar pe rand . Ve ti primi raspuns pentru fiecare speta.

Multumesc ,

Maran Corina
Buna
Atunci iau cu inceputul.
Concursl cu premii unde participantul participa cu un SMS cu tarif ridicat, intra in categoria jocurilor de noroc ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs de epigrame (1) stelarman stelarman Buna dimineata! Asa cum v-am promis , incepand cu ora 10, lansam astazi primul concurs de epigrame de pe forumul Avocatnet.ro. Personal sper intr-o ... (vezi toată discuția)
Concurs de epigrame (2) justitiarul3 justitiarul3 Daca tot scriem, pentru ca inertia nu ne lasa, macar sa o facem putin mai cu pretentii. Un nou concurs cu premii. Tema; [b]"Cu Boc in fruntea tarii"[/b]. ... (vezi toată discuția)
Concurs online gratuit, de cultura generala, cu premii in bani mirreelyminella mirreelyminella Buna ziua, as dori sa stiu, ce anume este necesar din punct de vedere legal (ce lege reglementeaza asa ceva), pentru a organiza exclusiv online, un concurs de ... (vezi toată discuția)