avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... concediu medical pentru carantina
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

concediu medical pentru carantina

un salariat al societatii noastre, care este si pensionar, a adus concediu medical pentru carantina. Daca este si pensionar, i se plateste concediul medical pentru carantina?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 25 August 2020
Da, i se va plati concediul medical pentru carantina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se plateste concediul medical de carantina conform noul ou74/2021 ... alkas alkas Cum se plateste concediul medical de carantina conform noul OU74/2021 , 5 zile de stat si restul de zile cine le plateste ? (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru un angajat care se intoarce dintr-o zona rosie, ... iuliana8 iuliana8 Buna ziua, Pentru un angajat care se intoarce dintr-o zona rosie, conform noilor modificari 5 zile va avea concediu medical platit de FNUASS . Dar cum va ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am nevoie de un sfat in cazul unei persoane care a ... hello1987 hello1987 Buna ziua! Am nevoie de un sfat in cazul unei persoane care a beneficiat de concediu de carantina de 10 zile in luna ianuarie 2022,dar lucreaza la aceasta ... (vezi toată discuția)