avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Incerc sa deschid un PFA intermediere asigurari.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Incerc sa deschid un PFA intermediere asigurari.

Buna ziua! Incerc de 2 saptamani sa deschid un PFA intermediere asigurari. Am domiciuliul pe sector3,contract de comodat unde va fi sediul social in sector 6. ma plimba de la un sector la altul..nimeni nu vrea sa deschida dar nimeni nu stie o baza legala conform careia ma refuza...deja nu mai am rabdare si sunt la limita cu timpul..ce pot face ? activitatea nu se va desfasura nici la dom nici la sediu social ci la sediul firmei cu care am ctr de colaborare (sector5).
Ultima modificare: Vineri, 21 August 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Adaugare cod caen la un pfa existent AncutaGLAV AncutaGLAV Buna ziua! Detin un PFA eliberat de Registrul Comertului, pe numele de fata, cu CAEN 4619 - intermedieri in comertul cu produse diverse, sediu social - adresa ... (vezi toată discuția)
Sediu social pfa activitate medicala carinapuiu carinapuiu Sunt medic, PFA si colaborez cu un centru medical, unde imi desfasor activitatea de profil. De la infiintarea PFA pe certificatul fiscal figurez cu sediul ... (vezi toată discuția)
Srl debutant(db) sau pfa? sema16 sema16 Buna ziua, Am o intrebare si sper sa gasesc cateva raspunsuri. Lucrez cu contract de colaborare cu o firma de cosmetice si de la un anumit nivel trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)