avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Frauda pentru a semna un contract si a da o suma de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Frauda pentru a semna un contract si a da o suma de bani - intrebare

Buna ziua, nu o sa ma lungesc asa ca uitati problema mea, e vorba de frauda pentru semnarea unui contract si a da o suma de bani, intrebarea mea este urmatoarea: ce se poate face din punct de vedere legal si la ce avocat ar trebui sa apelez? Multumesc anticipat
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceți plângere penală . Este destul de răspândit modul de comitere a faptei . Ar trebui și o plângere la PROTECȚIA CONSIMATORULUI , sa fie verificați. Cu siguranta ca nu vor putea prezenta contracte de publicitate cu societăți pentru care v-ar fi angajat ca model . Sper ca ati păstrat un exemplar din contractul semnat
5 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! Am patit si eu asa ceva si va spun ca nu se rezolva nimic nici cu plangere penala nici cu politia. Eu tind sa cred ca sunt mana in mana cu politia, altfel daca tot este asa raspandita metoda asta de inselaciune de ce ii lasa politia sa mearga din oras in oras si sa pacaleasca atatia oameni? Ceva nu se leaga. Oamenii merg si fac plangeri peste plangeri si acesti indivizi totusi isi fac treaba murdara si ilegala in continuare de ani de zile. Ei nu au contract cu nici o firma de modeling si totusi nici politia, nici protectia consumatorului nu poate demonstra ca ei incheie niste contracte ilegale, pe care de exemplu este trecuta o adresa a firmei inexistenta. Dupa ce au pacalit in Ploiesti destui oameni si-au luat lucrurile si in a doua zi nu mai era nimeni la biroul respectiv, iar eu personal am facut un drum pana la Bucuresti la adresa care era mentionata pe contract ca fiind adresa principala a firmei. Surpriza...sau nu, adresa era a unei spalatorii dintr-o scara de bloc unde vecinii au spus ca niciodata nu a existat sediul vre-unei firme acolo. Asta s-a intamplat acum 6 ani, si vad ca inca metoda este de actualitate. In concluzie, a investigat vre-un organ al statului problema? NU.
Ultima modificare: Luni, 24 August 2020
iulia08, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Lumea este plină de fraieri. Totul este ca ei să fie găsiți.
Atâta timp cât cele două propoziții pe care le-am enunțat în aliniatul precedent vor fi valabile, acești „găsitori de fraieri” vor prospera și sincer, eu n-am niciun fel de compasiune pentru victimele lor.
De fapt, acești fraieri nu sunt victimele escrocilor, ci sunt, mai degrabă, victimele propriilor lor dorințe de a „pune botul” cu orice chip la toate chilipirurile apărute.
De-asta este din ce în ce mai greu să găsești în țara asta un electrician, un instalator sau un mecanic auto priceput, că „vitejii neamului” n-au altceva în cap decât „showbiz”, le „pute” munca. Ei, acu vă iese pe nas „showbiz-ul”.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La Protectia consumatorului mergeti degeaba. Contractul l-ati incheiat in vederea unor scopuri oneroase si prin urmare nu aveti calitatea de consumator. In alta parte puteti merge daca se incalca vreo clauza din contract. Cititi cu mare atentie contractul si in cazul in care este stipulata vreo data pana la care trebuie sa presteze pentru dumneavoastra vreun serviciu atunci la depasirea acelei date puteti merge pana in instanta daca nu au respectat contractul

Alte discuții în legătură

Posibil inselata de firma de casting din pasajul obor georgianacristea georgianacristea Buna ziua. In data de 14.05.2021, la pasajul Obor din Bucuresti m-a abordat o fata daca sunt interesata de mai multe detalii despre a participa in mall-uri la ... (vezi toată discuția)
Anulare sau reziliere contract de reprezentare cu clauze abuzive si dubioase Mihiri Mihiri Buna ziua, supun atentiei dvs urmatoarea escrocherie foarte frecventa in mai multe orase mari din tara; firme de asa zise manageriat artistic racoleaza oameni ... (vezi toată discuția)
Credite srl ramonateamo ramonateamo buna.cit de credibil poate di un SRL care ofera credite sume ff mari de ex 200 000 lei si cere o garantie de 10 000 plus o rata care trebuie achitate inainte ... (vezi toată discuția)