avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum poate divorta mai repede actualul sot?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum poate divorta mai repede actualul sot?

Buna ziua.Am si eu o problema.Barbatul cu care convietuiesc nu e divortat.Are doi copiii.Sotia a plecat in urma cu aproximativ 6 ani,lasandu-l cu doi copii minori.Cum ar putea divorta si cam la ce suma se ajunge pt un divort?
Ultima modificare: Duminică, 23 August 2020
scornelia, utilizator
Cel mai recent răspuns: scornelia , utilizator 10:17, 26 August 2020

E problema ei dacă nu se prezintă.
scornelia a scris:

Si daca nu se prezinta,invocand ca,e in strainatate?

Divortul,merge inainte?
Cu copiii,cum va ramane?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Instanța, dacă va pronunța divorțul, se va pronunța în mod obligatoriu asupra autorității părintești, a locuinței copilului și a pensiei de întreținere. Poate să ceară autoritatea exclusivă având în vedere că nu poate lua legătura cu soție, iar pensia va fi calculată raportat la venitul minim, din cauza lipsei informațiilor..
Adica,va plati mama pensie alimentara ?Ma indoiesc.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este vorba de plată, este vorba despre faptul că instanța nu poate omite acest aspect dacă pronunțâ divorțul. Că va plăti sau nu, asta este o altă chestiune.

Alte discuții în legătură

Divort mdinga2003 mdinga2003 Azi am fost sa dau divort de sotia mea ea fiind plecata din tara de 7 ani si nu ami am legatura cu ea de 2 ani mia dat acordul verbal sa divortez si am auzit ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului sotului cezarad cezarad Am o intrebare legata de o speta usor controversata. Sotia si sotul se afla in divort. Sotul a parasit domiciliul comun (un apartament al parintilor sotiei) ... (vezi toată discuția)
Proces divort cu minori - avocat din oficiu pentru parat ayleena ayleena Buna seara, Am facut o cerere de divort, din culpa exclusiva a paratului. Sotul nu se prezinta la termene (2, pana in prezent), nici macar nu stiu daca ... (vezi toată discuția)