avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general sediu social nou
Discuție deschisă în Contabilitate în general

sediu social nou

Buna ziua,

Imi expira valabilitatea sediului social si ma intreb, daca gasesc sa inchiriez o casa sau un apartament la care proprietarul este de acord sa imi stabilesc sediul social (fara activitate), as putea deduce in contabilitate plata chiriei? Daca da, cum? Doar in baza contractului incheiat intre proprietar si firma mea sau trebuie sa-mi emita obligatoriu o factura lunara?

Multumesc anticipat pentru raspuns.

Spor!

Alte discuții în legătură

Deducere chirie sediu social adrianadamian2009 adrianadamian2009 Sunt interesata sa inchiriez un apartament care va avea statut de locuinta personala pentru familie, cat si sediu social pentru o societate. In aceasta ... (vezi toată discuția)
Inchiriere masina de la o persoana fizica Diana2209 Diana2209 Buna ziua, cum se face in cazul in care un director al unei societati vrea sa inchirieze o masina de la o persoana fizica. presupun ca se face un contract de ... (vezi toată discuția)
Decucere chirie adrianadamian2009 adrianadamian2009 Sunt interesata sa inchiriez un apartament care va avea statut de locuinta personala pentru familie, cat si sediu social pentru o societate. In aceasta ... (vezi toată discuția)