avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua,din ce motive,alocația pentru copii poate ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua,din ce motive,alocația pentru copii poate fi întreruptă?pun ...

Buna ziua,din ce motive,alocația pentru copii poate fi întreruptă?pun această întrebare,deoare acum cand am fost sa retrag banii din cont,nu mai intraseră de 1 an de zile,eu chiar i am lasat in cont ,sa se strîngă ceva
Cel mai recent răspuns: cocoranum , utilizator 20:55, 25 August 2020
Ati cerut extras de cont?Ati avut ceva restante la cont? Copilul are sub 18 ani? Sunati la DGASPC din judetul Dvs; ei pot sa va zica care este motivul daca n-au virat...în mod normal trebuie viratã lunar.
Buna seara,
va multumesc pentru raspuns
nu am avut restante pe cont si copii au sub 18 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire alocație de stat ionela rafiu ionela rafiu Bună seara, mă confrunt cu următoarea situație: alocația copilului a fost virata la cerere în contul de salariu al soțului.Sotul nu mai lucrează la ... (vezi toată discuția)
Executare daune materiale in proces civil Ale89 Ale89 La noi povestea e din 2009, cand am avut un accident de maisina, fara vatamari corporale, doar pagube materiale.E putin intortocheata povestea, dar incerc sa ... (vezi toată discuția)
Problema cu cardul de cumparaturi mariaandreia mariaandreia Buna ziua . Am o problema care nu i gasesc explicatie si nici cei care sunt in masura nu mi au dat. In aprilie 2012 am activat un card de cumparaturi de 4170. ... (vezi toată discuția)