avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Modificare geam în usa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Modificare geam în usa

Bună! Vreau sa achiziționez un apartament la parter cu terasa. Ieșirea spre terasa exista deja prin sufragerie. Eu as vrea o ușă spre terasa din bucătărie, acolo fiind geam. Menționez ca nu incomodează niciun vecin. Care ar fi procedura și ce acte sunt necesare?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:07, 25 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Având în vedere ca modificați fațada, trebuie sa obțineți Autorizație de construire de la Primărie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deaorece interventia dv implica structura de rezistenta imobil,este necesar sa parcurgeti procedura de realizare proiect tehnic,autorizatie de constructie,certificat de urbanism ,copii ale documenteor urmand sa le predati la asociatia de proprietari pentru consemnare in cartea tehnica a cosntructiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.detin o garsoniera la parter si as dori sa ii fac ... .ale .ale Buna ziua.Detin o garsoniera la parter si as dorii sa ii fac o usa in loc de geam care sa dea direct in gradina.Pot face aceste modificari si de ce acte ... (vezi toată discuția)
Modificari imobil - fara autorizatie de constructie alin.zaharia alin.zaharia Buna ziua, Va rog daca se poate ca cineva sa imi ofere raspuns la 2 intrebari cu privire la un imobil pe care intentionez sa il cumpar prin creditare: 1. ... (vezi toată discuția)
Desfiintare usa in apartament sorinebi sorinebi Buan ziua, doresc sa reamenajez un apartament si nu am reusit sa aflu daca desfintarea unei usi ( de la sufragerie) si tocul ei ma obliga sa am autorizatie de ... (vezi toată discuția)