avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Un angajat a stat în autoizolare pentru ca a intrat ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Un angajat a stat în autoizolare pentru ca a intrat în contact ...

Un angajat a stat în autoizolare pentru ca a intrat în contact cu un confirmat covid. Testul acestuia a iesit negativ.
El trebuia sa primească concediul medical de carantina din 15 iulie dar nu i l-a eliberat inca medicul de familie. Luna iulie trebuie închisă, Cum procedăm in acest caz? Cum il înregistrăm in pontaj?
Ultima modificare: Luni, 24 August 2020
econo, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi ... sole_io sole_io Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi situatie certificatul verde. acum 10 zile avand simtome specifice infectarii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce posibilitate exista sa primesc ... husseincudop husseincudop Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce posibilitate exista sa primesc concediul medical ptr carantinare impotriva transmiterii Covid, , in urmatoarea situatie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mă întâlnesc cu o situație la care nu îi găsesc ... Allexander97 Allexander97 Buna ziua, Mă întâlnesc cu o situație la care nu îi găsesc rezolvare. Mama mea a fost confirmata in 18.10.3 2020 pozitiv cu COVID-19, a primit ... (vezi toată discuția)