avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua, Mă întâlnesc cu o situație la care nu ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua, Mă întâlnesc cu o situație la care nu îi găsesc ...

Buna ziua,

Mă întâlnesc cu o situație la care nu îi găsesc rezolvare.
Mama mea a fost confirmata in 18.10.3
2020 pozitiv cu COVID-19, a primit decizia de izolare pe mail, nu i s-a cerut niciun contract direct/indirect.
Noi, cei care stam în același apartament cu ea ne-am autoizolat, am sunat la tel. Verde și mi-au spus sa nu cumva sa ieșim.
Astăzi sunt la DSP , și au spus așa:" daca nu a declarat persoanele la medicul infecționist nu primesc decizie de carantină te , deci nici concediu medical". Am rămas surprins, mama mea nu a fost intrebata de contacti, cei de la DSP ne-au trimis la SPITALUL JUDEȚEAN, cel de la Judetean la DSP și așa mă plimba unul de la altul fara un rezultat.

Va rog să-mi spuneți cum să obțin acea decizie de carantină,pentru că suntem 4 persoane care avem nevoie de ea, ca o primă dovada la locul de munca, urmând concediul medical la sfârșitul carantinei.

Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 22 Octombrie 2020
Deciziile de carantină / izolare sunt eliberate de către DSP.
Asta stiu și eu. Întrebarea este dacă nu se emit ce fac? Sunt la DSP dar degeaba!

Cornel Vasile a scris:

Deciziile de carantină / izolare sunt eliberate de către DSP.

Sesizati Ministerul Sanatatii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical covid TncAndrei TncAndrei Buna ziua, Mama a avut Covid și a primit o decizie de izolare de la DSP pentru 7 zile. Între timp alți membri ai familiei au fost testați pozitiv. Mama ... (vezi toată discuția)
După cât timp primesc ordinul de izolare de la dsp ptr .concediu ... Astancai p Astancai p După cât timp primesc ordinul de izolare de la DSP ptr .concediu medical ?Medicul de familie nu-mi elibereaza concediu medical fără acest ordin..cum ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul in care am un angajat care este testat pozitiv ... florin.hutanu@testergrup.ro florin.hutanu@testergrup.ro Buna ziua, In cazul in care am un angajat care este testat pozitiv Covid-19, am obligatia sa anunt DSP? Ce alte obligatii am in calitate de ... (vezi toată discuția)