avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Doresc sa stiu daca impotriva unei Adunari generale ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Doresc sa stiu daca impotriva unei Adunari generale ...

Buna ziua, Doresc sa stiu daca impotriva unei Adunari generale a avocatilor de dizolvare se poate face opozitie. Nu am gasit nimic in statutul de avocat.... Multumesc.

Alte discuții în legătură

Dizolvare srl adrianda adrianda Daca am hotarat dizolvarea soc pot renunta la aceasta, chiar si dupã publicarea în MO a hotãrârii adunãrii generale extraordinare a ... (vezi toată discuția)
Insolventa ContSters91137 ContSters91137 Reclamanta AFP Sector 1 a formulat opozitie impotriva hotararii adunarii generala a actionarilor unei societati prin care s-a decis dizolvarea societatii si ... (vezi toată discuția)
Desfiintare asociatie proprietari Dely77 Dely77 Buna seara. Doresc sa stiu pasii si actele necesare dizolvarii unei asociatii de proprietari ca urmare a vanzarii imobilului catre o simgura persoana. Este ... (vezi toată discuția)