avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sanctiune administrator fara atestat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sanctiune administrator fara atestat

Care este sanctiunea pentru asociatia de proprietari sau persoana angajata in functia de administrator in cazul in care nu are atestat desi este angajata ca administrator deja de cateva luni ?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 19:02, 25 August 2020
Amenda minima de 5000 RON, conform art. 102 din legea 196/2018.
Pentru asociatie sau administrator?
Pentru asociatie sau administrator?
Administratorul, asociatia ia 2500, pe care-i va repartiza persoanei/persoanelor vinovate din conducerea asociatiei.
Ultima modificare: Marți, 25 August 2020
latka, moderator
Chiar sunteti oameni seriosi?
Dar din ce cauza nu are atestat? Ce este acest atestat, vre-un document care-i permite omului dvs. sa lucreze cu 400.000 volti? Sa faca traduceri autorizate? Sa mearga pe sarma?
Deci omul este scolarizat, adica calificat, intelegeti, este calificat, are patalama la mana, in schimb, onor Primaria locala nu a organizat si o sesiune (sau cum s-o mai fi chemand) de eliberare a atestatelor pentru ingrata functie de administrator de imobile (pardon, administrator de condominii). Ei si? Presedintele as. prop. sa ia legatura cu primaria sa se informeze cand se tine acea sesiune si-l obliga pe nea caisa sa mearga sa se inscrie si sa-si ia atestatul...
Nu mai sariti la cap, asa cu miile, ca nu-i frumos !

Alte discuții în legătură

Bună seara am diploma de absolvire cursuri administrator, și ... Aliisa Aliisa Bună seara am diploma de absolvire cursuri administrator, și Atestat eliberat de primar perioada nedeterminata, Mai trebuie obținut certificatul de ... (vezi toată discuția)
Autorizare firma administrare imobile roxana69 roxana69 Care este termenul de autorizare la primaria de sector a unei firme de administrare imobile? Poti lua in administrare un bloc si apoi sa ceri autorizarea ... (vezi toată discuția)
Salariu pentru administrator si pentru curatenie ContSters202439 ContSters202439 Buna ziua, locuiesc intr-un bloc cu 16 apartamente, o singura scara de bloc (localizata la 500m in afara orasului). Imi puteti spune cam care ar trebui sa ... (vezi toată discuția)