goe_07 
	    	Utilizator

goe_07 
	    	Utilizator	    

george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

ContSters62736 
	    	Utilizator

ContSters62736 
	    	Utilizator	    

observ ca incitati lumea la nerespectarea legii 230 si hg1588, pe care. de obicei le respectati cu sfintenie. din pacate :(
Comitetul poate decide sa o demita sau sa o pastreze in functiune. Primariile nu organizeaza examene de atestare prea frecvent, asa ca ..... daca comitetul e multumit de administrator il poate pastra. Atestatul este o hartie care se dovedeste de multe ori fara nicio acoperire profesionala.
 elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

......Administratorul este atestat de primar......,zice legea, asta insemnand ca nu se duce sa-l atesteze Ministerul de Interne, de exemplu, sau Ministerul Comunicatiilor, ci primarul (adica comisia din primarie) ;)
 elga50, moderator
 elga50, moderator 	
			 irinacosiba	                   

Buna seara!
Am o mare problema si va rog frumos sa ma ajutati: am atestat dat de primarie pentru administrator de imobile pe perioada nedeterminata. Am avut ... (vezi toată discuția)
	                    irinacosiba	                   

Buna seara!
Am o mare problema si va rog frumos sa ma ajutati: am atestat dat de primarie pentru administrator de imobile pe perioada nedeterminata. Am avut ... (vezi toată discuția)

codan2016	                   

va intreb daca este corect, si legal, sa te semnezi la rubrica \"Administrator\" din listele de plata lunare, stiind ca tu nu detii un atestat de administrator ... (vezi toată discuția)
	                    codan2016	                   

va intreb daca este corect, si legal, sa te semnezi la rubrica \"Administrator\" din listele de plata lunare, stiind ca tu nu detii un atestat de administrator ... (vezi toată discuția)