avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un îngrijitor de bloc este angajatul unei firme de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un îngrijitor de bloc este angajatul unei firme de curățenie ...

Un îngrijitor de bloc este angajatul unei firme de curățenie cu program de 8 ore zilnic (face curățenie la mai multe blocuri) În ce conditii putem sa o angajam cu CIM separat de firma respectiva cu 6 ore,câte 2 de trei ori pe saptamana?
Salariatul/salariata respectiva poate cumula 2 sau mai multe contracte de munca cu timp normal sau partial de munca.
O puteti angaja cu contract partial de munca fara probleme dar banuiesc ca o sa-si desfasoare activitatea la dvs. dupa ce termina in partea cealalta...
Ma interesa cum plătesc dările la stat, impozitul pe salariu, cas etc. Plătește și
Firma de curățenie si angajatorul care angajează individual? Integral, ca și cum ar avea un singur loc de munca?
Darile sunt aceleasi ca si pentru ceilalti salariati ( impozit, CAS, CASS) si, din cate stiu, se platesc la nivelul salariului stipulat in contract ( Dar aici poate va ajuta un contabil cu mai multe info. pentru ca eu nu le cunosc).

Dar nu inteleg ce vreti exact, sa angajati firma sa presteze serviciile de curatenie la dvs. in bloc sau doar persoana in cauza?
Darile se platesc de fiecare angajator in parte .
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca administrator de bloc ady_1967 ady_1967 Buna ziua! Revin din nou cu o alta nedumerire ! Am aflat acuma ca administratorii de bloc si femeile de servici nu mai au voie sa fie angajati cu contract ... (vezi toată discuția)
Obligativitate asociatie proprietari femeie serviciu. paulaioana paulaioana Buna seara. Administratorul unui bloc are obligativitatea de a angaja o perosana, pentru a face curatenie cu contract individual de munca in scara unui bloc? ... (vezi toată discuția)
Angajat al firmei presteaza acceasi activitate si la un pfa tiberiu60 tiberiu60 Buna ziua, Am angajata o femeie de serviciu cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Poate presta servicii de curatenie si la un PFA, acesta fiind de ... (vezi toată discuția)