avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum imi pot recupera banii de la o firma care nu si a ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum imi pot recupera banii de la o firma care nu si a respectat ...

Cum imi pot recupera banii de la o firma care nu si a respectat obligatia contractuala de a achizitiona bilet si viza pentru a pleca in Sua cu programul Work and Travel?

Alte discuții în legătură

Cum imi pot recupera banii de la firma caep care era obligata sa mi achizitioneze bilet si viza pentru programul work and travel Galeni Galeni Cum pot recupera banii tranferati prin BRD catre firma Caep pentru achizitionarea de viza si bilet de avion pentru programul Work and Travel (vezi toată discuția)
Work and travel doinish doinish Buna! In vara care vine vreau sa plec in Grecia prin programul work and travel =D>. nu vreau sa trec printr+o situatie neplacuta si de aceea m+ar ... (vezi toată discuția)
Pașaport / viză sua Oancea Daniel Oancea Daniel Bună ziua! În vara anului 2025 vreau sa plec cu programul Work and Travel în SUA. Procesul este unul destul de elaborat. În acea vară, eu voi termina ... (vezi toată discuția)