avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Cum imi pot recupera banii de la firma Caep care era ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Cum imi pot recupera banii de la firma Caep care era obligata sa mi achizitioneze bilet si viza pentru programul Work and Travel

Cum pot recupera banii tranferati prin BRD catre firma Caep pentru achizitionarea de viza si bilet de avion pentru programul Work and Travel

Alte discuții în legătură

Cum imi pot recupera banii de la o firma care nu si a respectat ... Galeni Galeni Cum imi pot recupera banii de la o firma care nu si a respectat obligatia contractuala de a achizitiona bilet si viza pentru a pleca in Sua cu programul Work ... (vezi toată discuția)
Conditionare contract de servicii de semnarea unui alt contract CodrinMarius CodrinMarius Buna ziua, Va rog daca ma poate lamuri cineva despre un contract de servici de plasare a fortei de munca. Practic si pe scurt, eu, persoana fizica, doresc ... (vezi toată discuția)
Lntarzierea ce a avut loc de curand pentru viza in america mioara68 mioara68 Buna ziua ! Din cauza intarzierii ce a avut loc in vederea ceditarii vizei pentru America, fiul meu trebuia sa plece pe data de 17 .06.2015 ,a avut si bilet de ... (vezi toată discuția)