avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. În 12.02.2020 am terminat școala de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. În 12.02.2020 am terminat școala de șoferi, pe ...

Bună ziua. În 12.02.2020 am terminat școala de șoferi, pe 12.03 am luat sala. Eram programata pe 15. 04 la oraș, datorita la Covid s a amânat pana pe 23.07. Din păcate l am picat și sunt programata pe 21. 10 acum. Întrebare este, s-a prelungit valabilitatea actelor fisa medicala, școală și pentru ce perioada sau nu? Fisa am făcut-o pe 15.10.2019, dacă nu s au prelungit, ar tb refăcută. Mulțumesc anticipat pt răspunsuri.

Alte discuții în legătură

Am dreptul sa imi recuperez fisa medicala si testarea psihologica platite la scoala de soferi? AlexCiobanu AlexCiobanu Buna ziua, Pe scurt povestea: anul trecut la sfarsitul lui iunie am primit dosarul de absolvire a Scolii de soferi. La inceputul lui iunie anul acesta ... (vezi toată discuția)
Valabilitate dosar auto cat. b mariabogescu mariabogescu Buna seara! In 11.03.2020 mi s-a eliberat dosarul pt scoala de soferi cat. B. In 13.07.20 am fost declarata admis la proba teoretica, iar programarea pt traseu ... (vezi toată discuția)
O intrebare despre scoala de soferi lusyana lusyana vreau sa stiu...fiecare document de la dosar dupa cat timp expira?! si care anume... si mai vreau sa stiu daca am inceput scoala de soferi pe data de 10 .10 ... (vezi toată discuția)