avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Daca tatal copilului meu mi a făcut procura pt a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daca tatal copilului meu mi a făcut procura pt a parasi tara,valabila ...

Daca tatal copilului meu mi a făcut procura pt a parasi tara,valabila 1 an de zile...o poate anula înainte ca eu sa impreuna cu fiica mea de 2 ani sa plecam?!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 15:28, 29 August 2020
Nu v-a făcut procură ci declarație de acord de călătorie.
Ok dar se poate anula?

Adrian ALBU a scris:

Nu v-a făcut procură ci declarație de acord de călătorie.

Da se poate revoca oricand, cu conditia sa nu fie abuziva.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 August 2020
AV. GABRIELA GERBER, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire pentru calatorie minor din anglia spre romania milimilagros milimilagros As dori sa stiu daca pot parasi Anglia cu un minor, in conditiile in care am venit aici acum 4 luni pe baza unei procuri facute la notariat , semnata de tatal ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, fiind divortat, mama fiului meu ii trebuie procura ... alexx37 alexx37 Buna ziua, fiind divortat, mama fiului meu ii trebuie procura pentru a parasi tara cu copilul, are 16 ani, doreste sa ii dau acest act valabil pana la 18 ani ... (vezi toată discuția)
Pasapoarte pentru copii minori IORDAN ELENA IORDAN ELENA buna ziua, va rog sa imi spuneti cum este cel mai bine si repede sa procedez pentru a face pasapoarte copiilor mei de 12 ani si 6 luni, respectiv 9 ani in ... (vezi toată discuția)