avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Bună ziua! Am un copil cu handicap grav. Eu și ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Bună ziua! Am un copil cu handicap grav. Eu și tatăl copilului ...

Bună ziua! Am un copil cu handicap grav. Eu și tatăl copilului nu suntem căsătoriți.. indemnizația de handicap este pe tatăl copilului,care are și serviciu. Aș vrea să știu dacă tatăl beneficiază de scutire impozit pe mașină sau alte beneficii...parcare gratuita, rovinieta,etc. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am o întrebare: dacă persoanele cu handicap sunt ... Rotor Rotor Bună ziua. Am o întrebare: Dacă persoanele cu handicap sunt scutite de impozit pe autoturism și taxa de parcare la bloc. Mulțumesc. Petre (vezi toată discuția)
Familia care are in ingrijire copil cu handicap ( asistent maternal) ... Doina000 Doina000 Familia care are in ingrijire copil cu handicap ( asistent maternal) este scutita de impozit pe cladiri si taxa rovinieta ,conform legii 448/2006? (vezi toată discuția)
Indemnizatie de boala si indemnizatie de insotitor vasilica_onofrei vasilica_onofrei buna ziua! tatalui meu i s-a stabilit un grad de handicap 2 cu insotitor. el este inca in campul muncii. va rog sa-mi spuneti ce drepturi are. poate lua ... (vezi toată discuția)