Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Rotor 
	    	Utilizator

Rotor 
	    	Utilizator	    

Rotor 
	    	Utilizator

Rotor 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 babanovac	                   

Buna seara tuturor! 
Sunt persoana cu handicap accentuat, posesor de autoturism (ma transporta altcineva) si Legea 193/2015, mi-e foarte clar ca ma scuteste ... (vezi toată discuția)
	                    babanovac	                   

Buna seara tuturor! 
Sunt persoana cu handicap accentuat, posesor de autoturism (ma transporta altcineva) si Legea 193/2015, mi-e foarte clar ca ma scuteste ... (vezi toată discuția)

antin	                   

asi dori ca sa aflu mai multe despre urmatorul fapt
conform legii 448/2006Art. 65. - (1) În spaţiile de parcare de pe lângă clădirile de utilitate ... (vezi toată discuția)
	                    antin	                   

asi dori ca sa aflu mai multe despre urmatorul fapt
conform legii 448/2006Art. 65. - (1) În spaţiile de parcare de pe lângă clădirile de utilitate ... (vezi toată discuția)

Atee	                   

Buna ziua! 
Am un copil cu handicap grav, surdo-mutism si handicap psihic , si am inteles ca din acest an s-a adoptat legislativ o prevedere prin care se ... (vezi toată discuția)
	                    Atee	                   

Buna ziua! 
Am un copil cu handicap grav, surdo-mutism si handicap psihic , si am inteles ca din acest an s-a adoptat legislativ o prevedere prin care se ... (vezi toată discuția)