avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Masini spre inchiriere ride-sharing - demersuri?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Masini spre inchiriere ride-sharing - demersuri?

Buna ziua.
Dispun de o suma de bani ce mi'ar putea permite sa cumpar 2-3 autoturisme pentru a le inchiria in regim de ride-sharing. Nu vreau eu sa fiu soferul, ci doar sa le inchiriez celor care vor sa faca asta.

Nu stiu exact cum ar trebui sa procedez. Imi trebuie firma, daca da ce presupune asta mai exact? Pe langa asta mai sunt si alte cerinte?
Nu am gasit prea multe informatii pe web, dar cautand anunturi pe olx cu masini date spre inchiriere, am observat ca majoritatea spun

"MASINILE DETIN CASĂ DE MARCAT, COPIE CONFORMA eliberată de ARR, ECUSONE, AU ASIGURARE DE BAGAJE SI PERSOANE!"

Putin ajutor va rog? Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 28 August 2020
ALex94., utilizator

Alte discuții în legătură

Infiintare companie transport pentru uber andrey1412 andrey1412 Ce pasi trebuie facuti pentru a infiinta o companie de transport prin care sa gestionezi masini in regim de inchiriere pentru soferii UBER? (vezi toată discuția)
Codul 6024 la srl hopeless1 hopeless1 buna ziua! as dori sa stiu si eu daca acest cod este bun in cazul in care firma vrea sa inchirieze prin contract de comodat niste masini de la o persoana ... (vezi toată discuția)
Pot face transport in regim de inchiriere cu masina proprietate personala? a2022 a2022 Buna ziua . Pot face transport in regim de inchiriere cu masina proprietate personala? (vezi toată discuția)