avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, daca sunt asociat (firma mai are un ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, daca sunt asociat (firma mai are un asociat) la o ...

Buna ziua, daca sunt asociat si administrator (firma mai are un asociat si administrator) la o firma care are venituri lunare de 1200 de lei, dar banii intrati in conturile firmei sunt folositi pentru plata datoriilor la stat, mai pot beneficia de indemnizatia de somaj? Sau banii care intra in firma trebuie sa fie mai putin de INR x 2?

Daca nu pot primi indemnizatia din cauza calitatii de asociat si administrator, daca ma retrag din acestea pot primi indemnizatia?

Va multumesc pentru raspuns!
Ultima modificare: Luni, 31 August 2020
Serban D, utilizator

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate concediu crestere copil cu functiile de asociat unic si administrator? ysza_00 ysza_00 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie- de pe data de 8 august 2011 sunt in somaj pana in aprilie 2012. In luna noiembrie ... (vezi toată discuția)
Cum ies dintr-o firma in care sunt asociat alextuturiga alextuturiga Buna ziua, Am intrat intr-un SRL si am 10% din el si sunt administrator. Am semnat cateva contracte si acte pana acum. 1. As dori sa ies din firma si nu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mary79 mary79 Bun gasit! Eu sunt insarcinata in 6 luni, iar in septembrie voi deveni mamica. In momentul in care am ramas insarcinata nu mai lucram de 6 luni. Este clar ca ... (vezi toată discuția)