avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara. De aproape un an de zile am 3 propriri de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara. De aproape un an de zile am 3 propriri de salariu. ...

Buna seara. De aproape un an de zile am 3 propriei de salariu. Iar recent unul din execuției m a dat in judecata. Procesul e la începutul lunii octombrie. Daca le achit datoria pana atunci, am vreo sansa sa scap de proces? Mentionez ca sunt plecat in strainatate si nu ma pot prezenta. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:19, 4 Septembrie 2020
chiar daca va achitati datoria, mai e nevoie ca reclamantul sa-si retraga plangerea.
Și dacă se duce ,la primul termen cu acte doveditoare, ca a plătit creanța, mai este nevoie sa își retragă plângerea?.
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2020
aikidoro, utilizator
paratul tocmai ce-a scris ca nu se poate prezenta.
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2020
adriandimitriu, utilizator
Si dacă deleagă pe cineva ?.
Va multumesc tuturor pentru răspunsuri. O sa apelez la un avocat sa ma reprezinte, le achit ai poate scap cumva. Si as mai avea o intrebare, la ceilalți doi am sume mai mari nu le pot achita integral, pe loc, as avea posibilitatea sa stabilesc cu si un angajament de plata? Am.luat legătura cu unul dintre ei anul trecut, si imi spunea ca nu se poate

Alte discuții în legătură

Notificare banca simonacordos simonacordos buna ziua,am si eu nevoie de un sfat si de o lamurire cu privire la un credit pe care il detin la [EDITAT]. creditul a fost facut pt niste produse ,pe 3 ani, ... (vezi toată discuția)
Credit cedat unei firme de recuperare mihaigaby mihaigaby In urma unui credit de 20.000 ron am CF blocat. Am primit instintare de la KOS sa negociez cu ei. Trei variante. Plata pe loc cu reducere de intre 10-20% din ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare-partaj-sulta catre sot stabilita in urma partajului orzeaadriana orzeaadriana V-am retinut atentia si la începutul acestui an asupra cazului meu, revin cu urmatoarea problema: Tocmai am primit hotărârea definitivă și irevocabilă ... (vezi toată discuția)