avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog cu un model de act ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog cu un model de act constitutiv ...

Buna ziua,
Ma puteti ajuta va rog cu un model de act constitutiv pentru societate de expertiza contabila cu asociat unic?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:00, 2 Septembrie 2020

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am actualizat datele personale ale administratorului Corinasadaguschi Corinasadaguschi Buna seara, Am actualizat datele personale ale administratorului la ONRC insa de acum nu știu ce să mai fac... Contabila îmi zice de o declarație a ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv sau statut? Cristina Vasile Cristina Vasile Imi puteti spune daca pentru infiintarea unui SRL cu asociat unic(administrator) este nevoie de act constitutiv sau statut? Care este diferenta? Multumesc! (vezi toată discuția)
Infintare srl eugen_david eugen_david Salut, Ma poate ajuta cineva? As vrea sa infiintez un srl cu doi asociati si as vrea sa stiu cat ma costa si daca cineva de pe forum care se ocupa ma poate ... (vezi toată discuția)