avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical carantina
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical carantina

buna ziua!In 3/08/2020 am sosit din SUA la aeroportul Otopeni.Am dat declaratii si mi s-a recomandat carantina 14 zile.La Braila am anuntat medicul de familie siDSP.Conform legii DSP trebuie sa elibereze o adeverinta de carantina ca sa primesc concediu medical de la dr de familie.M-au trimis la ISU acestia mi-au dat adeverinta dar nu e valabila pt medic ,DSP i-a spus medicului sa se adreseze DSP ului de frontiera.Cum sa procedez ?

Alte discuții în legătură

Concediu medical carantina sirenuta29 sirenuta29 Buna ziua ,am sosit in 3 august din SUA,pe aeroportul Otopeni,acolo am dat declaratia pe propria raspundere atat la reprezentantul DSP cat si la POLITIA DE ... (vezi toată discuția)
Am revenit din vacanta din italia iar angajatorul nu vrea sa ma intorc la serviciu din cauza temerii de coronavirus djpedros djpedros Am revenit dintr-o vacanta de 4 zile in regiunea Toscana din Italia, am trecut de filtrul din aeroportul Otopeni, am sunat la telverde si la DSP Galati, toata ... (vezi toată discuția)
Buna seara in data de 15.11 am venit in romania din franta la ... Danut Marius Danut Marius Buna seara In data de 15.11 am venit in Romania din Franta La intrarea in aeroportul Henri Coanda astepta un reprezentat DSP care ne-a stampilat si semnat o ... (vezi toată discuția)