avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna seara In data de 15.11 am venit in Romania din ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna seara In data de 15.11 am venit in Romania din Franta La ...

Buna seara
In data de 15.11 am venit in Romania din Franta
La intrarea in aeroportul Henri Coanda astepta un reprezentat DSP care ne-a stampilat si semnat o declaratie completata in avion si care a spus ca vom sta in carantina 14 zile la adresa declarata impreuna cu familia care locuieste la acea adresa.
Intrebarea mea este.....sotia mea beneficiaza de concediu medical in aceasta perioada?
Am vorbit u medicul de familie iar acesta mi-a spus ca trebuie o decizie de la DSP pentru a beneficia de C.O.
AM sunat la DSP si am fost informat ca ei nu da nici o decizie decat in cazul unui test covid pozitiv iar sotia nu beneficiază de C.O ....
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns legal
O seara buna
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 15:54, 21 Noiembrie 2020
DSP are dreptate, asa spune ordinul 1513 (cu completările date prin ordinul 1819) al Ministrului Sănătății din 3 septembrie 2020.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in 28.10 m-am testat pentru covid fara a avea simptome. ... sonias sonias Buna ziua. In 28.10 m-am testat pentru covid fara a avea simptome. In 29 am primit rezultat pozitiv. In 28 pina la asteptarea rezultatului am facut o garda la ... (vezi toată discuția)
Am covid si am intrat in carantina Alyn91 Alyn91 Am covid si am intrat in carantina,din pacate am facut covid si m am testat testul fiind pozitiv. Toate bune si frumoase pana aici,eu lucrez la o firma din ... (vezi toată discuția)
In cazul unei persoane infectate covid (confirmate cu pcr) care ... benji2018 benji2018 In cazul unei persoane infectate COVID (confirmate cu PCR) care trebuie sa se intoarca la serviciu dupa cele 14 zile, tinand seama ca prevederile legale se ... (vezi toată discuția)