avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Mașină sub sechestru.Am achiziționat o mașină, cu ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Mașină sub sechestru.Am achiziționat o mașină, cu fiscal de la primărie. ...

Bună ziua. Am achiziționat o mașină, cu fiscal de la primărie. În momentul când am vrut să o înmatriculez, de la serviciul de înmatriculări mi s-a comunicat că este sub sechestru. Vechiul proprietar a ascuns acest lucru, ce pot face? Mă tot amână că va plăti cauțiunea. Și eu deja am depășit termenul valabil pentru dreptul de a conduce. Precizez ca am înregistrat-o la Taxe și impozite pe mine.
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 22:11, 3 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă a înstrăinat bunul aflat sub sechestru, este faptă penală. Puneți în vedere vânzătorului că veți depune denunț, poate așa îl convingeți să vă despăgubească.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcriere auto - o mica nelamurire !?! alexandrescovici alexandrescovici Buna ziua. Am achizitionat un autoturism , cu taxa platita , am facut un contract de vanzare cumparare , am primit fiscal . Am inscris masina la impozit , ... (vezi toată discuția)
Achizitie masina de la un proprietar care nu a inmatriculat-o pe numele sau Anca_Valeanu Anca_Valeanu Buna ziua, Doresc achizitionarea unui autoturism de la o PF care nu a inscris masina pe numele sau in cele 30 de zile de la cumpararea acestuia. Proprietarul ... (vezi toată discuția)
Salutare! de curând am cumpărat o mașina un mercedez benz ... Manae98 Manae98 Salutare! De curând am cumpărat o mașina Un Mercedez Benz c200 , mi-a plăcut mașina așa ca am cumparat-o! Respectivul nu era proprietarul mașinii pe ... (vezi toată discuția)