avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asistent personal - cumul functii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asistent personal - cumul functii

Buna Ziua,

Sunt angajat la primarie ca asistent personal pentru fiica mea cu handicap grav. Se poate legal sa deschid un PFA sau sa ma angajez la alta societate cu norma intreaga sau part time si in acelasi timp sa fiu si
angajat ca asistent personal?
Astept raspunsul dvs. Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 4 Septembrie 2020
mariami.86, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:59, 4 Septembrie 2020
Da, puteti cumula situatiile mentionate de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua locuri de munca mirela45 mirela45 lucrez ca asistent medical 4 ore deoarece am un copil cu handicap grav momentan sunt in concediu fara plata/ sunt insotitoarea copilului.Ma pot angaja si ca ... (vezi toată discuția)
Contract de munca ionescuandreea ionescuandreea buna ziua va rog frumos sa-mi spune-ti si mie daca ma pot angaja cu contract de 4 ore daca in prezent sunt angajata cu functia de asistent personal la primaria ... (vezi toată discuția)
Pot avea doua contracte de munca Asistent personal Asistent personal Sunt angajată ca asistent personal pentru fiica mea cu handicap grav. Mai pot face un contract de munca cu 8 ore la o altă firmă.? Mulțumesc (vezi toată discuția)