avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Înregistrare șomaj tehnic în Revisal.Bună ziua. Am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Înregistrare șomaj tehnic în Revisal.Bună ziua. Am primit adeverința de vechime la fostul angajator, ...

Bună ziua. Am primit adeverința de vechime de la fostul angajator, iar pe ea scrie că am avut x zile de concediu fără plată. Eu stiam că am fost in șomaj tehnic... Când am întrebat de ce scrie așa, contabila mi-a spus că doar în felul ăsta se poate inregistra in Revisal. E credibilă varianta contabilei?
Ultima modificare: Vineri, 4 Septembrie 2020
LaurLucreția, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:38, 4 Septembrie 2020
Nu este credibila varianta contabilei ... somajul tehnic are temei legal prestabilit in REVISAL. (art.52 alin.1 lit.c C.mun.)
Oare ar putea face vreo modificare in Revisal după atâta timp? E vorba de luna aprilie. Eu am cerut și un raport per salariat, iar acolo nu apare evidențiat acest concediu. Îmi apar doar: adăugare contract, modificare contract ( cand s-a mărit salariul),incetare contract. Trebuia să apară?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate face corectie in REVISAL ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se transmite in revisal somajul tehnic? lity lity Buna ziua, Ce acte trebuie depuse la somaj si la ITM pentru perioada in care salariatii se afla in somaj tehnic platit cu 75%conf art .53 Codul Muncii. ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic alexandra24 alexandra24 Buna ziua,daca societatea decide intrarea in somaj tehnic de la 01.03.13 trebuie intocmita declaratie pe propria raspundere a conducerii si se depune la ITM,se ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, am nevoie de un sfat de la dvs. pentru ca nus tiu cum sa procedez. an angajat a lipsit nemotivat din martie anul acesta, s-au facut demesurile ... (vezi toată discuția)