avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Situatie actiuni
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Situatie actiuni

Detin din anii 1990 (prin anticul programul "cuponiada") niste actiuni la fosta intreprindere MOPARIV (din anii 1999-2000, cumparata de actuala "VelPitar"). Mai pot valorifica aceste actiuni acum ? se convertesc intr-un fel in actiuni Velpitar ? daca da, la ce paritate si cum si unde ?
Ultima modificare: Luni, 7 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: livache1212 , utilizator 12:44, 23 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va puteti adresa Depozitarului central.
Gasiti informatii aici: [ link extern ]
Adica prin adresa pe care v-a recomandat-o mai sus la Depozitarului central, puteti sa cereti de la ei contra cost un extras de cont din care sa aflati ce actiuni detineti la ora actuala. Trasferul (convertirea in actiuni Velpitar) daca e sa se fi facut automat, va aparea aici in extrasul decont pe numele si cnp-ul dumneavoastra.
M-am adresat Depozitarului Central care mi-a trimis ca nu detin niciun titlu la Vel pitar ??!! In conditiile acestea unde sunt titlurile mele ? La cine ma pot adresa ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot recupera acțiunile? livache1212 livache1212 CUPONIADA \'90: Am avut cupon de actiuni la o societate (MOPARIV SA), care ulterior a devenit alta (VEL PITAR SA: SAPTE SPICE). Depozitarul Central imi ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar valericaiosub valericaiosub Am un certificat de actionar la Mopariv Rimnicu Valcea. Nu am primit nimic . Mai este valabil ? (vezi toată discuția)
Actiuni - "compania de petrol" daniela ciocoiu daniela ciocoiu Buna ziua Am o intrebare la dumnavoastra. Dupa 1990 , cand s-au dat actiuni la diferite firme, eu am ales atunci Compania de Petrol, pentru ca asa era ... (vezi toată discuția)