Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Bursa de valori

Mai pot recupera acțiunile?

CUPONIADA '90: Am avut cupon de actiuni la o societate (MOPARIV SA), care ulterior a devenit alta (VEL PITAR SA: SAPTE SPICE). Depozitarul Central imi comunica ca nu detin nimic la firma actuala firma VEL PITAR SA: SAPTE SPICE. Mai am cum sa recuperez titlurilre detinute initial la MOPARIV SA ? Cum sa procedez ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Situatie actiuni livache1212 livache1212 Detin din anii 1990 (prin anticul programul \"cuponiada\") niste actiuni la fosta intreprindere MOPARIV (din anii 1999-2000, cumparata de actuala ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare tot legata de actiunile obtinute prin ... 75Miravi 75Miravi Buna ziua, am o intrebare tot legata de actiunile obtinute prin cuponiada din 1996 - daca firma initiala a fuzionat prin apsorbtie cu o alta firma (care mai ... (vezi toată discuția)
Transfer actiuni - depozitarul central iuvri iuvri Buna ziua! Dupa ce mama mea a decedat, doresc sa transfer actiunile dobandite de aceasta prin programul de privatizare in masa (cuponiada). Succesiunea a ... (vezi toată discuția)