avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... RESTAURAT - SOMAJ TEHNIC buna ziua! am un restaurant ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

RESTAURAT - SOMAJ TEHNIC buna ziua! am un restaurant care a fost ...

RESTAURAT - SOMAJ TEHNIC

buna ziua! am un restaurant care a fost inchis prin ordonanta militara cu data de 21.03.2020, salariatii fiind in somaj tehnic platit de stat. Eu nu pot deschide restaurantul la 1 septembrie intrucat nu am terasa si nu as avea clienti, intentionez sa-l redeschid la 1 octombrie. Imi pot pastra salariatii in somaj tehnic si sa recuperez suma de la stat? I-am bagat in cfs intrucat nu am deloc incasari si nu ii pot plati. Daca nu mai pot beneficia de somaj tehnic pot beneficia de recuperare 41.5% din salariu pentru lunile octombrie-noimebrie,in conditiile in care i-am bagat in cfs in luna septembrie ? multumesc
Ultima modificare: Vineri, 4 Septembrie 2020
tyadaria, utilizator

Alte discuții în legătură

Decontare 41.5% oug 92/2020 nicoleta.mantu1 nicoleta.mantu1 Pentru o societate Horeca-restaurante care a beneficiat de somaj tehnic pentru intreruperea activitatii si care incepand cu 1 iunie 2020 cand s-au deschis ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am avut in somaj tehnic tot personalul din departamentul ... twinklestar357 twinklestar357 Buna ziua. Am avut in somaj tehnic tot personalul din departamentul administrativ in perioada 16.03 - 12.06. Am intrebat la AJOFM daca pot sa depun si ... (vezi toată discuția)
Prelungire somaj tehnic dupa 01.06.2020 VIODA VIODA Care sunt codurile CAEN pentru care firmele pot prelungi suspendarea contractelor de munca in vederea obtinerii somajului tehnic de la stat? Care sunt ... (vezi toată discuția)