avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna am si eu o intrebare cu privire la custodia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna am si eu o intrebare cu privire la custodia comuna in germania ...

Buna am si eu o intrebare cu privire la custodia comuna in germania daca este sau nu acordata automat, precizez ca am un bebelus nascut in germania ambii parinti sunt romani dar necasatoriti, in certificat de nastere figurez ca tata dar nu este pe numele meu, vreau sa stiu si eu ce drepturi am, ein Moment ce mama Evita sa ma lase sa vad bebele si nici la telefon nu stiu care este starea bebelusului, ce pasaport i poate face si daca este nevoie de semnatura mea.
Ultima modificare: Vineri, 4 Septembrie 2020
Ovidiu2000009733333333, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ovidiu2000009733333333 , utilizator 07:36, 5 Septembrie 2020
Întrebarea asta adresați-o unui avocat din Germania. Pe acest forum puteți afla cum stabilește legea din România în probleme de dreptul familiei. Potrivit legii române prin noul cod civil, autoritatea părintească operează automat pentru ambii părinți, chiar și necăsătoriți.

Cu ajutorul unui avocat german vă puteți adresa instanței de judecată din Germania, dacă drepturile părintești vă sunt încălcate.
Ultima modificare: Vineri, 4 Septembrie 2020
Dapix, utilizator

Ovidiu2000009733333333 a scris:

Buna am si eu o intrebare cu privire la custodia comuna in germania daca este sau nu acordata automat, precizez ca am un bebelus nascut in germania ambii parinti sunt romani dar necasatoriti, in certificat de nastere figurez ca tata dar nu este pe numele meu, vreau sa stiu si eu ce drepturi am, ein Moment ce mama Evita sa ma lase sa vad bebele si nici la telefon nu stiu care este starea bebelusului, ce pasaport i poate face si daca este nevoie de semnatura mea.
Precizez ca pensia atunci cand so nascut bebele ea nu stia al cu este copilu, la iesirea ein spital o trecut in certificat de nastere fara tata, dupa o luna de zile au luat la intrebari protectia copilului cine este tatal si binenteles ca mio venit hartie sa recunosc copilu, eu am refuzat sa semnez hartia fara test de paternitate la o clinica specializata, am facut testu eu sunt tatal, o fost obligata sa faca alt certificat, platesc pensie alimentara la zii si ea nu ma lasa sa vad copila, pe deasupra este si agresiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept tutelar pablo68 pablo68 Buna ziua.am o problema privind custodia (germ. sorgerecht ) la 3 copii asadar pe scurt: sunt acum doar cetatean german - de origine romana din brasov ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt mama a doi bebeluși (unul de 2 anișori, celălalt ... Treb Treb Buna ziua, Sunt mama a doi bebeluși ( unul de 2 anișori, celălalt de 2 luni ), născuți dintr-o relație cu un cetățean german, eu având cetățenia ... (vezi toată discuția)
Procura minor sergiuoctavian sergiuoctavian Buna ziua, Am o prietena care are un copil minor, nascut in Italia, dar nu a fost casatorita cu tatal copilului iar la nastere copilul a fost trecut pe ... (vezi toată discuția)